САПУН ЗА ПРАНЕ ДИО 120гр, КАШОН 48 БР.

САПУН ЗА ПРАНЕ ДИО 120гр, КАШОН 48 БР.

Сапун за пране Дио е изцяло натурален продукт със силно изпиращо действие и обилна пяна, който не дразни нежната кожа на ръцете. Сапунът е произведен по традиционна марсилска технология на осапунване на животински мазнини със сода каустик, която му придава силни измиващи качества, твърдост и дълготрайност. Продуктът не съдържа консерванти, синтетични детергенти, сулфати или оцветители; вложената парфюмна композиция е с ниска концентрация и сапунът съхранява автентичния си аромат. Произведено в България от нашата семейна фирма с над 30-годишен опит в сапунопроизводството.

Съдържание: осапунени животински мазнини, вода, парфюм, сол

Начин на употреба: Нанесете сапуна върху навлажнената дреха или тъкан до образуване на пяна, разтъркайте до премахване на замърсяването и изплакнете обилно с вода. За измиване на съдове и повърхности, нанесете сапуна върху домакинска гъба или четка до образуване на пяна и използвайте като заместител на течен препарат. Сапунът може да се настърже на ренде и образуваните стружки да се използват в пералнята за изпиране на упорити петна. Подходящ е и за измиване на силно замърсени ръце с моторни масла, бои или други трудни за премахване вещества.

На вниманието на потребителя: Да се избягва контакт с очите. При попадане в очите, измийте обилно с вода. Да се пази от деца.

Опаковка: Сапунът се продава на кашон по 48 броя.

Цената е за цял кашон с ДДС

Тегло: 120гр.

Тегло кашон: 5.8 кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

  • Views: 8361
  • Код на продукта: ДИО 120гр
  • Наличност: В наличност
  • 27.65лв.

Тагове: sapun-za-prane-dio-120