Доставка

След като направите вашата поръчка, ще получите имейл от нас с потвърждение. Ние ще обработим вашата поръчка и ще я изпратим към вас в рамките на деня или в следващия работен ден. Изпращаме всички поръчки с куриерска фирма Спиди или Еконт - до офис или автомат, или до избран от вас адрес. При финализирането на поръчката ще можете да изберете най-удобния за вас начин на получаване на пратката, и да сравните цените на доставка. Кликнете тук, за да разгледате списъка на офиси и автомати на Спиди в България и да изберете най-удобния за вас, или тук за офисите на Еконт.

 

Ако мислите, че има грешка при поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0893 777 273, или да ни напишете имейл на office@himiplast-dio.com – ако пратката не е отпътувала към вас, ще направим необходимите корекции. Ние от своя страна ще се свържем с вас, ако някой от артикулите не е наличен, или ако открием неточност в данните за доставка.

 

Към този момент предлагаме единствено опцията плащане в брой или с карта на куриера при получаване на пратката (пощенски паричен превод). Също имате опцията да изискате данъчна фактура за всяка поръчка. Молим да запазите разписката от куриера за платения от вас пощенски паричен превод – тя е равносилна на касовия бон, който бихме издали при присъствено плащане в брой.